SERVEIS QUE T'OFERIM:

Servei Personalitzat Dosificació (SPD)

 

El Servei Personalitzat de Dosificació (SPD) és un servei  útil per  a les persones  que han de prendre varis medicaments a diari  per al tractament de  malalties cròniques.

A  Farmàcia Mestres estem adherits al Conveni de col•laboració entre  el Departament de Salut i el Consell de Col•legis Farmacèutics de Catalunya que ens acredita a la prestació d’un servei de qualitat  seguint la “Guia de Seguiment Farmacoterapèutic amb SPD”.

 

Més informació...

 

Deshabituació Tabàquica

 

Deixar de fumar és possible però per fer-ho no hi ha cap fórmula màgica. Deixar de fumar implica un esforç personal que requereix temps, una ferma decisió i sentit comú. A més, és un camí que es pot fer sol o acompanyat de professionals sanitaris.

 

A Farmàcia Mestres us assessorem sobre els tractaments per deixar de fumar existents i si voleu que us acompanyem  durant tot el camí disposeu del nostre Servei de Deshabituació Tabàquica, amb la garantia que ens dona el Catàleg de Professionals Sanitaris de l’Agència de Salut Pública de Catalunya preparats per proporcionar informació, assessorament, ajuda i seguiment en el procés de deixar de fumar.

 

Més informació...

 

Diagnòstic Capil·lar

 

Si et preocupa algun dels següents problemes... caiguda del cabell, picors , pèrdua de volum, caspa, excés de greix… posat a les mans dels  experts tricòlegs de la clínica Capil•lar Rueber que cada mes visiten la nostra farmàcia.

L’Estudi de Salut Capil•lar inclou l’anàlisis del cabell, els bulbs capil•lars i el cuis cabellut realitzat amb microcàmera, mitjançant un Dermograma i un Tricograma.

 

Les visites són gratuïtes per als nostres clients, només cal que resevis la teva hora aquí.

 

Programa KOT de pèrdua de pes

 

Des de l’any 2011 oferim, amb la satisfacció que dona l’èxit aconseguit, el servei de seguiment del Mètode KOT.

El mètode KOT és un programa dietètic hipocalòric equilibrat, de Baix Índex Glucèmic i compensat en proteïnes. Està basat en l'estabilització del pes a llarg termini i combina, en forma de menús,  una àmplia i original gamma de productes d'alt valor nutricional amb  productes d'alimentació quotidiana. La pèrdua de pes, variable segons l'objectiu fixat, és duradora i no presenta efecte rebot. Els nous hàbits d'alimentació adquirits contribuiran a l'estabilització del pes i a un major benestar general.

Si vols contractar el servei o dessitges  més informació fes clic aquí.

 

Nutrició i Dietètica

 

La nostra nutricionista, Elisabet Pastor és Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Barcelona i està col·legiada (col. Num. 479)  al  CODINUCAT ( Col·legi Oficial de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya)

Amb 10 anys d’experiència  en consulta de nutrició, pot ajudar-te en diferents situacions relacionades amb l’alimentació:

 

  • Control del pes ( augment o pèrdua)
  • Control i millora de paràmetres analítics ( colesterol, sucre, anèmia, àcid úric...)
  • Alimentació adaptada a situacions especials ( embaràs, lactància, gent gran, infants...)
  • Alimentació per a esportistes
  • Alimentació adaptada a patologies digestives , al·lèrgies i  intoleràncies.
  • Estudi Nutrigenètic
  • Prevenció i tractament de l’obesitat infantil

 

Deixa’t aconsellar de forma personalitzada i la dietista confeccionarà una dieta a la teva mida

Horari de visites: dijous tarda  Si vols reservar visita fes clic aquí

Preu del servei: 20€ la primera visita. 7€ visites de seguiment.

 

Consell  Cosmètic - Diagnòstic de Pell

 

Perquè cuidar la nostra pell no és només un acte se salut sinó també de benestar, a Farmàcia Mestres t’oferim una Jornada de Cosmètica cada mes, on l’especialista et farà un diagnòstic personalitzat de l’estat de la teva pell mesurant amb la més moderna tecnologia diferents paràmetres com: hidratació , taques, elasticitat, arrugues,…  D’aquesta forma et podrà recomanar el millor tractament  per la teva pell.

 

Si vols contractar el servei o desitjes  més informació fes clic aquí.

 

 

Control Factors de Risc Cardiovascular

 

Si ets fumador major de 40 anys,  si pateixes sobrepès ,  si ets major de 45 anys i no visites habitualment al metge,  si ets dona major de 35 anys i prens anticonceptius…. t’interessa aquest servei… cuida el teu COR!

Amb aquest servei  calculem el Risc Cardiovascular  mitjançant l’avaluació dels Factors de Risc  , seguint protocols i dades  de les  taules de Framingham, instrument reconegut per la comunitat mèdica a nivell internacional.

 

Més informació...

 

Aula de Salut: xerrades, jornades temàtiques, campanyes escolars,..

 

A  Farmàcia Mestres creiem que la tasca dels farmacèutics no es fa només darrera el taulell, des de ja fa molts anys ens preparem i formem per desenvolupar una tasca divulgadora en Educació de la Salut.

Si vols rebre informació de les activitats que programem, només cal que et donis d’alta al nostre newsletter, i si vols informació per organitzar una xerrada a la teva escola, associació de veïns, o qualsevol altre entitat posa’t en contacte amb nosaltres

 

 

Més informació...

 

Medicina Biorreguladora

 

La Medicina Biorreguladora no ès una medicina alternativa, és una alternativa més dins  la medicina.

A Farmàcia Mestres disposem dels medicaments de laboratori  HEEL, líder en aquest sector i referencia a nivell internacional.  Els seus especialistes formen al nostre equip periòdicament per  assessorar-te  i cuidar-te de la millor manera!

 

 

Més informació...

 

Vital System

 

Sistema pioner de prevenció de malalties cardiovasculars .

S’identifica a l’usuari amb un registre biometric de la seva empremta digital.

Calcula:  pes, pressió arterial , alçada, i % greix corporal.

Enmagatzema i gestiona l’historial de cada pacient en una base de dades accesible vía internet.

Aquest és un servei exclusiu i gratuït per als titulars de la nostra Targeta de Client.

 

Formulari alta client

 

Anàlisis ràpides

 

Horari: De dilluns a divendres, de 9.00h a 10.00 h del matí

No cal demanar hora, en només 5 minuts, a la nostra àrea privada d’atenció especialitzada podrà conèixer els seus nivells en sang dels tres paràmetres més freqüents: Glucosa, Colesterol i Triglicèrids.

 

Es consideren valors normals:

de 70 – 110 mg/dl de glucosa  en dejú.

per  sota de 200 mg/dl de colesterol total en dejú.

per  sota de 150 mg/dl de triglicèrids en dejú.

 

 

Control Tensió Arterial

 

Mesura de la Pressió Sanguinia amb esfingomanòmetre manual i automàtic.

 

 

Formulació magistral

 

La Llei de Garanties i Ús racional dels medicaments diu:

“Una Fórmula Magistral és un medicament el•laborat a un pacient individualitzat , preparat per un farmacèutic o sota la seva direcció, per complimentar expressament una prescripció facultativa detallada de les substàncies medicinals que inclou , segons les normes  de l’art farmacèutic , dispensat a la seva farmàcia, amb la deguda informació per l’usuari”

L’elaboració de  fórmules magistrals era l’essència de la professió farmacèutica anys enrere, i la fabricació industrial dels medicaments l’ha convertida en una activitat minoritària però sempre serà indispensable, per a tractar  casos específics.

Així doncs, una FM ha de  ser prescrita per un metge i dispensada per un farmacèutic en una oficina de farmàcia, acompanyada de la deguda informació a l'usuari.

 

 

Homeopatia

 

Formulada pel metge alemany Samuel Hahnemann a la fi del segle XVIII, l'homeopatia és una disciplina mèdica basada en el principi de la similitud: el semblant guareix el semblant. Aquest mètode guaridor, els remeis del qual procedeixen en la seva major part de fonts vegetals, es complementa amb les lleis de les dosis infinitesimals i l'analogia o individualització. El metge homeòpata analitza individualment a cada pacient i tria el medicament que aplicarà d'acord amb les teories de similitud, i ho aplicarà en dosis minúscules que incentivin la resposta del cos per guarir la malaltia.

 

Atenció Farmacèutica

Una de les principals tasques del farmacèutic és  garantir l’ús segur, efectiu i eficaç dels medicaments que dispensem als nostres clients.  El Servei d’Atenció Farmacèutica s’ofereix quan detectem  que els resultats del tractament d’un client no són els esperats  per manca d’un ús correcte de la medicació o quan un client ho sol•licita.

 

La finalitat d’aquest servei és:

• Informar a l’usuari sobre cada un dels medicaments que pren: Per a què serveix, com , quan i durant quan de temps s’han de prendre.

• Disminuir els riscos associats a l’ús dels medicaments.

• Resoldre dubtes que el client tingui

• Contribuir a la racionalització de l’ús dels medicaments

• En definitiva, millorar la qualitat de vida dels pacients.

 

FARMÀCIA MESTRES CATALÀ

PRAT DE LA RIBA, 2
43700 EL VENDRELL, TARRAGONA

Telf 977 666 084

www.mestresfarmaciaonline.com
info@mestresfarmaciaonline.com

De dilluns a divendres:
de 9.00h a 13.30h i de 16.30h a 20.30h
(estiu fins 21.00h)

Dissabtes:
de 9.00h a 13.30h i de 17.00h-20.30h