TARGETA CLIENT

  • Gaudeixi de promocions mensuals exclusives per als Titulars de Targeta Client
  • Participi en  sortejos de regals.
  • Servei de Bàscula Pesa Bebés gratuït.
  • Anàlisi de Glucosa gratuït anual.
  • Vital System : Mesura de pes, Tensió Arterial,  alçada i percentatge de greix corporal gratuïtes.

 

AQUESTA TARGETA NO ÉS UN MITJÀ DE PAGAMENT. PRESENTI LA SEVA TARGETA CADA COP QUE REALITZI UNA COMPRA.

Enviando formulario...

El servidor ha detectado un error.

Formulario recibido.

CONDICIONS GENERALS DE LA TARGETA 1.El programa de fidelització va dirigit exclusivament a majors de 18. La targeta és gratuïta, personal i intransferible i el seu ús suposa l’acceptació d’aquestes condicions, així com l’accés als avantatges  de la mateixa. Igualment, suposa l’autorització per a l’ús de la base de dades que es generi i l’enviament d’informació comercial complementària. És imprescindible la presentación de la targeta per a accedir als avantatges . Les dades sol•licitades per a l’emissió de targeta són de complimentació obligatòria, impedint-ne l’obtenció la negativa a subministrar les citades dades. 2.El sol•licitant autoritza a la incorporació de les dades personals, de les seves compres, descomptes aplicats i d’altres de generades pel seu ús, a un fitxer automatitzat de dades del que és titular la Farmàcia Mestres Català, que prendrà les mesures necessàries per a garantir-ne la seva seguretat i confidencialitat, utilitzant-les, mitjançant tractament automatitzat o no, per a a) gestionar els serveis i avantatges dels programes de fidelitat, b) gestionar les operacions subscrites amb les targetes, c) realitzar per diferents mitjans, comunicacions i ofertes comercials de productes i serveis, promocions i accions comercials de l’empresa, col•laboradors i proveïdors. 3.Els interessats podran exercitar en qualsevol moment els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancelació, en els termes reconeguts per la legislació vigent mitjançant escrit a la Farmàcia Mestres Català. 4.La targeta és vàlida per a la Farmàcia Mestres Català.

 

5.El client té dret a obtenir els descomptes que s’estableixin i publicitin per les seves compres de parafarmàcia i marques que participen en el programa de fidelització. Aquests seran aplicables per a futures compres d’aquesta gamma de productes i sempre que presenti la seva targeta alhora de pagar-les.

6.La targeta tindrà validesa indefinida, sent-ne propietària la Farmàcia Mestres Català que podrà cancelar-la de forma automàtica, així com els beneficis acumulats en la mateixa fins el moment, sempre que es demostri un ús irregular de la mateixa pel seu titular o d’altres persones. 7.El titular podrá solicitar la cancelació de la mateixa mitjançant escrit a Farmàcia Mestres Català, que significarà la pèrdua dels drets relatius al seu ús. Farmàcia Mestres Català es reserva el dret de modificar en qualsevol moment els beneficis de la targeta i, fins i tot, cancelar unilateralment el programa de la targeta client  mitjançant avís i comunicació visible en el seu establiment, sense perjudici de comunicació personal que realitzi als titulars. Cancelada la targeta per qualsevol causa, el titular haurà de retornar-la a farmàcia.

FARMÀCIA MESTRES CATALÀ

PRAT DE LA RIBA, 2
43700 EL VENDRELL, TARRAGONA

Telf 977 666 084

www.mestresfarmaciaonline.com
info@mestresfarmaciaonline.com

De dilluns a divendres:
de 9.00h a 13.30h i de 16.30h a 20.30h
(estiu fins 21.00h)

Dissabtes:
de 9.00h a 13.30h i de 17.00h-20.30h